•   På nätet sedan 2008
  •   Endast Originaldelar
  •   Snabb leverans (1-3 dagar)
  •   Telefonsupport
0
Handla som /

Reservdelar Bahco Luftvärme ACJ

 

Reservdelar och Filter Bahco Luftvärmeaggregat ACJ


Luftburet värmesystem kombinerad med FTX

Bahco Luftvärmeaggreat ACJ är vanligen sammankopplad med ventilationsaggregatet Bahco Minimaster eller Minivent och kallas då System Minitemp och är ett komplett värmesystem för småhus och lägenheter med ett värmeeffektbehov upp till 6 kW.

Manual och bruksanvisning Bahco Luftvärmeaggregat ACJ finns här:

 

Luftvärmeaggregatet Bahco ACJ

Fanns i både el- och vattenbatteriutförande. Systemet ett vanligt förekommande luftvärmeaggregat i hus med luftburen värme som var populärt på 1980- och 1990- talet.

Aggregatet är placerat horisontellt i tak eller vertikalt mot vägg i tvättstugan, klädkammare eller groventré. Luftvärmeaggregatet har till uppgift att recirkulera och värma rumsluft i huset, frisk luft från ett separat FTX-aggregat t.ex Bahco Minimaster eller Minivent tillförs och blandas med den recirkulerade luften i luftvärmeaggregatet. Detta system är väldigt effektivt och säkerställer en god luftväxling i bostäder, och hade en låg installationskostnad av värmesystem vid nyproduktion av radhus och villor.

Såldes under flera namn bland annat Stratos, Fläkt, ABB, Husqvarna och Electrolux. 

Idag finns det ersättningsaggregat speciellt framtaget för att passa att byta ut mot äldre Bahco ACJ.
Ersättningsaggregatet heter FläktGroup ACJB

Original filter och reservdelar 

till Bahco Luftvärme ACJ. Då vi endast köper in reservdelar och filter från fabriken kan du känna dig säker på att får du rätt reservdel till ditt ventilationsaggregat. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen