•   På nätet sedan 2008
  •   Endast Originaldelar
  •   Snabb leverans (1-3 dagar)
  •   Telefonsupport
0
Handla som /

Filter och reservdelar till Fläkt

Filter och reservdelar till Fläkt

SVENSKA FLÄKTFABRIKEN

även kallad Fläkt

Under sina glans dagar på 1980-talet hade Svenska fläktfabriken 1200 anställda och var Växjös största industri. Företaget var en svensk industrikoncern som tillverkade bland annat ventilations- och inneklimat produkter.

Företaget grundades 1918 i Jönköping av ingenjörerna Sven Söderberg och Robert Sundström. Efter Kreugerkraschen övertogs aktiemajoriteten av Asea (nuvarande ABB). På 1960-talet börsintroducerades koncernen, 1987 köptes främsta konkurrenten Bahco Ventilation upp. Företaget övertogs av ABB i slutet av 1980-talet, som drygt tio år senare sålde av verksamheten till flera olika intressenter.

FLÄKT REXOVENT

är ett av Sveriges mest sålda ventilationsaggregat. Det var isolerat  för kallt utrymme och var lämpligt att placera på kallvind. För att få ner energiförbrukningen och höja värmeåtervinningsgraden så bytts Rexovent idag ut till nyare mer energisnåla aggregat. En lämplig ersättare kan vara Fläkt Woods RDAF.

FLÄKT REXONET

Fläkt Rexonet RDKB och RDKC är ett värmeåtervinningsaggregat med plattvärmeväxlare för småhus och lägenheter.

Vi erbjuder även nya spiskåpor till Fläkt Rexonet, Finns i vitt och rostfritt utförande Fläkt Woods CPDL

GARANTERAT ORIGINALDELAR FRÅN FLÄKT

När du behöver filter och reservdelar till ditt Fläkt aggregat har vi rätt sortiment, allt köps in direkt från fabriken för att garantera att delarna är original. Vi är även certifierade och utbildade partners för både Fläkt Woods & Flexit, Bahco Ventilation samt innehar en certifierad E-Handel. Beställ enkelt från hemsidan eller kom till vår fysiska butik på Spikgatan 5 i Uppsala, öppettiderna är måndag till fredag, 7 - 16. Vi har en lång erfarenhet av branschen, en stor kunskap och en hög personlig service. Vi är även en av få nätbutiker som har auktoriserade servicemontörer som vi kan skicka ut för service eller reparationer.

Har du någon fråga? Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring vår telefonsupport på 018 - 12 70 30. Få högkvalitativa originaldelar idag – vi utför snabba leveranser till en billig frakt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen