•   På nätet sedan 2008
  •   Endast Originaldelar
  •   Snabb leverans (1-3 dagar)
  •   Telefonsupport
0
Handla som /

Systemair / Villavent filter & reservdelar

Systemair Reservdelar & Filter          Villavent Reservdelar & Filter

SYSTEMAIR

Systemair har varit ett av de dominerande märkena på den nordiska marknaden inom ventilation under de senaste årtiondena. Efter sitt förvärv av den Norska aggregattillverkaren Villavent har de fått ett komplett sortiment av bostadsventilation av både ventilationsaggregat och tillbehör.

TILLGÄNGLIGT I 40 LÄNDER

Systemair grundades 1974 av bl.a. koncernchef Gerald Engström. Företaget har i dagsläget 22 fabriker med 4500 medarbetare. Systemair fortsätter att röna stora framgångar inom bostadsventilation med sin serie av bostadsaggregat under namnet SAVE. SAVE-serien omfattar energieffektiva ventilationsaggregat med värmeåtervinningsfunktion, skräddarsydda för enskilda bostäder som villor, mindre kontor och liknande fastigheter. I modellprogramet finns 3st modeller - Save VTC, Save VTR och Save VSR.

VILLAVENT

Villavent är idag ett dotterbolag till Systemair. Från början var Villavent ett Norskt bolag med fokus på bostadsaggregat. Villavents förvärvade aggregattillverkare Enessen som är känd för sitt frånluftsystem Enessen Essvent, som är Sveriges mest köpta frånluftssystem.

I lägenheter med FTX värmeåtervinning var storsäljaren Villavent VM, ett motströmsaggregat med marknadens då i särklass bästa prestanda. På villamarknaden var storsäljaren Villavent VR som fanns i både isolerat utförande för kallvind och i en vägghängd modell för t.ex. tvättstuga. Villavent VX och Villavent VVX är en aggregatserie med korsströmsvärmeväxlare. I vårt breda sortiment erbjuder vi bland annat filter och reservdelar till VR 700, VSR 500, VM 1 och VM 2.

GARANTERAT ORIGINALDELAR

När du behöver filter och reservdelar till Systemair eller Villavent har vi rätt sortiment, allt köps in direkt från fabriken för att garantera att delarna är original. Vi är även certifierade för både Fläkt Woods & Flexit, Bahco Ventilation samt med Trygg E-Handel. Beställ från hemsidan eller kom till vår fysiska butik på Spikgatan 5 i Uppsala, öppettiderna är måndag till fredag, 7 - 16. Vi har en lång erfarenhet av branschen, en stor kunskap och en hög personlig service. Vi är även en av få nätbutiker som har auktoriserade servicemontörer som vi kan skicka ut för service eller reparationer.

Har du någon fråga? Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring vår telefonsupport på 018 - 12 70 30. Få högkvalitativa originaldelar idag – vi utför snabba leveranser till en billig frakt.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen