•   På nätet sedan 2008
  •   Endast Originaldelar
  •   Snabb leverans (1-3 dagar)
  •   Telefonsupport
0
Handla som /

Fläkt Woods reservdelar & filter

Fläkt Woods Reservdelar & Filter

FLÄKT WOODS BOSTADSVENTILATION

Fläkt Woods Group utvecklar, tillverkar och marknadsför ett brett sortiment av produkter inom bostadsventilation. Fabriken ligger i Enköping och många av fabrikens anställda kommer från Bahco ventilation. I Fläkt Woods Group finns 2200 anställda varav 850 vid Fläkt Woods AB i Sverige. Produktion och utveckling bedrivs vid fyra produktionsenheter belägna i Jönköping, Enköping, Järna och Aneby. 

UTBYTESAGGREGAT FRÅN BRETT SORTIMENT

Efterfrågan av ersättningsaggregat för utbyte av de många äldre ventilationsaggregaten som blev installerade under 80-talet var stor under början av 2000-talet. Med kunskap från de många tidigare anställda från Bahco tog man fram ett antal ventilationsaggregat som täckte dessa behov. Fläkt Woods RDKR blev snabbt en storsäljare då den hade roterande värmeväxlare och var en uppdatering från det tidigare populära plattvärmeväxlaraggregatet Fläkt Woods RDKG. 

RDKR har varit ett av de vanligaste alternativen för utbytesaggregat till Bahco Minimaster i bostadsrättsföreningar och villor i Sverige de senaste åren. Som utbytesaggregat för Bahco ACJ är Fläkt Woods ACJB en lämplig ersättare då den har identiska mått och anslutningar lika Bahco’s luftvärmeaggregat. Vi har även reservdelar och filter till Fläkt Woods RDKS i sortimentet.

ORIGINALFILTER AV HÖG KVALITET

För att garantin ska gälla på Fläkt Woods ventilationsaggregat krävs det att deras egna ventilationsfilter används. Som auktoriserad Fläkt Woods återförsäljare och som certifierade för Fläkt Woods & Flexit tillhandahåller vi endast originalfilter och reservdelar. Det gör att du alltid kan räkna med att få rätt spiskåpa eller fläktmotor till ditt ventilationsaggregat när du handlar från oss.

Med stor kunskap och ett brett sortiment ger vi en hög personlig service till alla våra kunder. Som verksamma på nätet sedan 2008 och certifierade med Trygg E-Handel kan ni alltid känna er trygga när ni handlar från vår webbutik. Ni är även välkomna till vår fysiska butik på Spikgatan 5 i Uppsala, butiken har öppet måndag till fredag 7 - 16.

Om ni har några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ringa vår telefonsupport på 018 - 12 70 30. Välj ut det ni behöver redan idag – vi har billig frakt och snabb leverans.

 

Certifierad Fläkt Woods Partner

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen