•   På nätet sedan 2008
  •   Endast Originaldelar
  •   Snabb leverans (1-3 dagar)
  •   Telefonsupport
0
Handla som /

Flexit ventilationsfilter & reservdelar

 

Flexit Reservdelar & Filter

 

HÖGKVALITATIVA FLEXIT FILTER & RESERVDELAR

Flexit är marknadsledande på sin hemmamarknad i Norge inom bostadsventilation. De har levererat ventilationslösningar till bostäder i Norge i mer än 35 år, och under de senaste åren har de även etablerat sig starkt på den svenska marknaden. Som verksamma inom branschen i över 20 år tillhandahåller vi på Fläktbutiken.se endast originalfilter och reservdelar från Flexit. Det gör att du alltid kan räkna med ventilationsprodukter av hög kvalitet, från en enkel fläkt och ventilationsfilter till mer komplicerade filter. Oavsett vilken reservdel du behöver till ditt ventilationsaggregat har vi det breda sortiment som krävs.

5 ÅRS GARANTI

Flexit har hela 5 års garanti på sina aggregat under vissa förutsättningar. Detta omfattar bland annat att man skall använda sig av deras originalfilter och reservdelar. Läs Flexit garantivillkor. Som certifierad för Fläkt Woods & Flexit samt för Bahco Ventilation kan du alltid räkna med att hitta de originalprodukter du behöver här hos oss. Vår långa erfarenhet har gett oss en stor kunskap som vi tillsammans med en personlig service ser till att tillämpa inom alla områden som berör våra kunder. 

AUKTORISERADE SERVICEMONTÖRER FÖR SERVICE

Vi är en av få nätbutiker som med hjälp av auktoriserade servicemontörer och partners utför både reparationer såväl som service på marknadens alla ventilationsaggregat. Oavsett om du har eller ska köpa SL 4 R, C2, UNI 2, UNI 3 eller UNI 4 kan du därför räkna med att få kompetent hjälp längs hela vägen. 

Beställ det du behöver direkt här från hemsidan. Vi är certifierade med Trygg E-Handel och har alltid billig frakt. Du är även varmt välkommen att besöka vår fysiska butik på Spikgatan 5 i Uppsala, butiken har öppet måndag till fredag 10 - 17. Är det något du undrar över? Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring vår telefonsupport på 018 - 12 70 30. Beställ de högkvalitativa originaldelar du behöver redan idag – vi levererar snabbt.

 

Flexit Partner Logo

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen