•   På nätet sedan 2008
  •   Endast Originaldelar
  •   Snabb leverans (1-3 dagar)
  •   Telefonsupport
0
Handla som /

Reservdelar & Filter Flexit

 

Reservdelar & Filter Flexit

 

Flexit Ventilation

är en stor marknadsledande aktör på den nordiska marknaden inom ventilationslösningar till bostäder. Dom har sedan 1974 och i snart 50 år levererat produkter av väldigt hög kvalitet, allt ifrån enkla badrumsfläktar och ventiler till mer avancerade FTX- ventilationsaggregat och värmesystem som sin klimatvärmepump EcoNordic.

I Sverige vart Flexit kända genom sin serie av ventilationsaggregat Flexit Spirit UNI. I serien fanns aggregat i olika storlekar som täckte upp stora delar av olika hus och bostäder i Norden. Storsäljaren var Flexit UNI 3 men även den köksplacerade Flexit K2R sitter monterade i många Svenska hem. 
 

Varför original filter och reservdelar från Flexit 

Genom att endast använda filter som är godkända av Flexit så utnyttjar man sitt ventilationsaggregats energibesparande egenskaper till max.

Ventilationsfiltren från Flexit är noga testade och framtagna för att att passa till FTX-aggregatet. Använder man sig av "Piratfilter" så ökar man i många fall energiförbrukningen genom högre luftmotstånd och att filtren sätta igen snabbare.

Använder man sig av andra ventilationsfilter än originalfilter behöver man även justera om luftflödena i aggregatet efter just dom filtren man använder då olika leverantörer av filter har olika motstånd i sina filter. För att säkerställa att aggregatet fungerar optimalt och har rätt luftflöden så är det enklaste alternativet att välja original filter. 

5 ÅRS GARANTI

Flexit har på sina nya ventilationsaggregat hela 5 års garanti under vissa förutsättningar. Detta omfattar bland annat att man skall använda sig av deras originalfilter och reservdelar. Läs mer om Flexit garantivillkor.

Som certifierad partner och återförsäljare för Flexit kan du alltid räkna med att hitta de originalprodukter du behöver till din Flexit Ventilation här hos oss på Fläktbutiken.se

Auktoriserade servicemontörer för service av Flexit

Vi är en av få nätbutiker som med hjälp av auktoriserade servicemontörer och partners utför både reparationer såväl som service på marknadens alla ventilationsaggregat. Oavsett om du har eller ska köpa Flexit aggregat av modell SL4 R, C2, UNI 2, UNI 3 eller UNI 4 kan du därför räkna med att få kompetent hjälp längs hela vägen. 

Beställ det du behöver direkt här från hemsidan. Vi är certifierade med Trygg E-Handel och har alltid billig frakt. Du är även varmt välkommen att besöka vår fysiska butik på Spikgatan 5 i Uppsala, butiken har öppet Måndag till Fredag 7-16.

Är det något du undrar över? Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring vår telefonsupport på 018 - 12 70 30. Beställ de högkvalitativa originaldelar du behöver redan idag – vi levererar snabbt.

 

 

Fläktbutiken är en Flexit Partner och återförsäljare

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen